Wie zijn we?

PRECISIS is een onafhankelijke onderneming die zich toelegt op het aanbieden van transparante oplossingen op het vlak van beleggen. De initiatiefnemers zijn ervaren economen en informatici die slechts één doel voor ogen hebben: een dienst van de hoogst mogelijke kwaliteit aanbieden tegen een eerlijke prijs.


Transparantie kent veel vormen. In financiën betekent het vooral één ding: volledige duidelijkheid over alle kosten. Maar PRECISIS doet meer dan dat. We stellen de inventaris op van uw roerende beleggingen, van welke aard ook. Het resultaat is een alles omvattende portefeuilleanalyse. Op die manier krijgt u eindelijk inzicht in uw belegd vermogen. Een handig totaaloverzicht dat over de grenzen heen van alle financiële instellingen waar u klant bent, er exclusief voor u is.

 

U kunt via individuele effecten of via fondsen beleggen. We zijn groot voorstander van de tweede optie. Voor ons is beleggen het nastreven van het beste evenwicht tussen risico en rendement, gegeven uw risicoprofiel. Het uitschakelen van vermijdbare risico's (u belegt bv. in individuele aandelen) is hierbij essentieel. Waarom zou u die nemen als u ze dankzij een fonds gemakkelijk kunt elimineren en dit zonder uw rendement ook maar in het minst te drukken? Beleggen is kansen grijpen zonder extra risico’s te lopen.